بهترین روش های کاردرمانی در منزل کدام است ؟

بهترین روش های کاردرمانی در منزل کدام است ؟

شناخت روش های کاردرمانی در منزل برای دریافت این خدمات بسیار مهم است. به طور کلی کاردرمانی یکی از بهترین و موثر ترین خدمات درمانی برای طیف وسیعی از مشکلات جسمی و ذهنی بوده که می تواند در جهت افزایش کیفیت زندگی بیماران بسیار مفید باشد. این روش درمانی هم داخل منزل و هم داخل کلینیک های توانبخشی قابل اجرا است. اما معمولا کار درمانی در خانه برای افرادی مناسب است که شرایط جسمی مناسبی را برای رفت و آمد به مراکز توانبخشی را ندارند. همچنین این روش درمانی در منزل می تواند برای کودکانی که از نظر روحی برای آماده شدن در کلینیک آماده نیستند نیز مناسب باشد. می توان گفت که برخی از روش های کاردرمانی در خانه می تواند با روش های مورد استفاده در مراکز توانبخشی تا حدودی متفاوت باشد.

کار درمانی با روش ها و تکنیک هایی که دارد، در حال حاضر برای بیماری ها و محدودیت های ناشی از آن بسیار موثر خواهد بود. به کار گیری هر یک از تکنیک ها با توجه به شرایط بیمار باعث شده تا او استقلال و کیفیت بیشتری را از زندگی تجربه کرده و به خوبی از پس زندگی روزمره خود به تنهایی بربیاید. در ادامه این مطلب از سایت نسیم به بررسی این روش ها بیشتر می پردازیم.

روش های کاردرمانی در منزل برای بیماری های مختلف

همانطور که در ابتدای مطلب نیز گفته شد، به کار گیری روش های کاردرمانی در منزل تنها برای بیماری ها و افراد به خصوصی مناسب است. این خدمات می تواند هم برای کودکان و هم برای بزرگسالان همانند گفتار درمانی در منزل ارائه شود. به طور کلی افرادی که قطعا به اجرای این روند درمانی در محیط خانه نیاز دارند، شامل موارد زیر می شوند:

  • سکته مغزی به دلیل عدم توانایی در حرکت
  • کودکان مبتلا به اوتیسم، فلج مغزی و بیش فعالی به دلیل ترس از محیط کلینیک
  • افراد دارای بیماری های مزمن
  • بیماران آسیب نخاعی و مغزی
  • افراد نیازمند به مراقبت ویژه با شرایط خاص

به طور کلی ارائه خدمات توانبخشی در منزل می تواند تاثیر بیشتری را برای این افراد داشته و به تسریع روند درمان آن ها کمک بسزایی کند.

بررسی روش های کاردرمانی در منزل

در وهله اول لازم است بگوییم که روش های کاردرمانی در منزل می تواند برای هر یک از مشکلات و بیماری ها متفاوت باشد. از این رو نمی توان به صورت دقیق در مورد هر یک از روش ها توضیح داد. چرا که امروزه کار درمانی برای تعداد زیادی از مشکلات مورد استفاده قرار گرفته و تاثیرات مثبتی را به همراه داشته است. اما مهم ترین روش های کار درمانی در خانه عبارتند از:

  • ارزیابی اولیه: کاردرمانگر با بررسی دقیق شرایط فرد، اهداف درمانی را مشخص می ‌کند و برنامه درمانی مناسب را طراحی می‌ کند.
  • آموزش مهارت‌های زندگی روزمره: کاردرمانگر به فرد آموزش می ‌دهد تا فعالیت‌های روزمره مانند لباس پوشیدن، غذا خوردن، حمام کردن و استفاده از توالت را به طور مستقل انجام دهد.
  • تمرینات حرکتی: تمرینات مخصوص برای تقویت عضلات، بهبود تعادل، افزایش دامنه حرکتی مفاصل و هماهنگی حرکات طراحی می‌ شوند.
  • تمرینات شناختی: برای بهبود حافظه، تمرکز، توجه و حل مسئله، تمرینات شناختی خاصی انجام می ‌شود.
  • استفاده از تجهیزات کمکی: در صورت نیاز، از تجهیزات کمکی مانند واکر، عصا، دستگیره و صندلی توالت فرنگی استفاده می‌ شود.
  • آموزش به خانواده: کاردرمانگر به خانواده آموزش می ‌دهد تا در منزل تمرینات را با فرد انجام دهند و از تجهیزات کمکی به درستی استفاده کنند.

تاثیر روش های کاردرمانی در منزل برای بیماران

همانطور که در بخش قبل گفته شد، روش های کاردرمانی در منزل برای هر یک از بیماری ها و مشکلات به خصوص بوده و ثابت نیست. در واقع این هنر کاردرمانگر است که بداند بیمار با توجه به مشکل و محدودیت هایی که دارد، دقیقا به چه روش هایی برای بهبود هرچه بیشتر نیاز خواهد داشت. از این رو می توان گفت زمانی هر یک از روش های کاردرمانی در منزل تاثیر بخشی خود را دارند که توسط بهترین کلینیک توانبخشی در تهران و توسط بهترین کاردرمانگر در تهران انجام شوند.

مطالب مفید : کاردرمانگر کیست

جمع بندی

در این مطلب به بررسی این که بهترین روش های کاردرمانی در منزل کدام است پرداختیم. البته که روش ها برای مشکلات مختلف اختصاصی بوده و با توجه به دانش کاردرمانگر تعیین می شود.

آخرین مقالات
اختلال زبان بیانی چیست؟ + درمان

اختلال زبان بیانی چیست؟ + درمان

اختلال زبان بیانی یکی از مشکلات گفتاری رایج در میان کودکان است. چنانچه کودک شما به این اختلال مبتلا شود، ممکن است در کارهایی همانند به‌ خاطر سپردن کلمات و یا گفتن جملات پیچیده دچار مشکلاتی شود. 1403/09/02 | 09:17
اختلال تکلم در اثر ضایعه مغزی

اختلال تکلم در اثر ضایعه مغزی

اختلال تکلم در اثر ضایعه مغزی از مشکل‌ ساز ترین بیماری ‌هایی بوده که می ‌تواند روی سلامت بدن و همچنین مهارت‌های گفتاری و زبانی تأثیر زیادی داشته باشد. 1403/09/02 | 09:07
انواع اختلالات تارهای صوتی چیست + درمان

انواع اختلالات تارهای صوتی چیست + درمان

به طور کلی تارهای صوتی متشکل از بافت‌های عضلانی از جنس الاستیک هستند که در  کنار یکدیگر در بخش حنجره و بالای لوله تنفس نای قرار گرفته ‌اند. تار صوتی نیز نظیر سایر بافت‌ های بدن در معرض آسیب بوده و ممکن است دچار کشیدگی شوند. 1403/08/30 | 10:58
تمرینات گفتار درمانی برای ندول‌ حنجره

تمرینات گفتار درمانی برای ندول‌ حنجره

ندول حنجره که معمولا به آن سرطان حنجره نیز گفته می شود، یکی از انواع سرطان حنجره بوده که به طور معمول که در بخش بالایی روده صوتی و یا حنجره پدیدار می ‌شود. 1403/08/25 | 01:56
چه بیماری هایی باعث اختلال در گفتار می شوند؟

چه بیماری هایی باعث اختلال در گفتار می شوند؟

به طور کلی اختلالات گفتاری که شامل موارد متعددی هستند، هر یک دلیل مختص به خود را دارند. از این رو این سوال پیش می آید که چه بیماری هایی باعث اختلال در گفتار می شوند؟ 1403/08/19 | 12:23
درمان خانگی لکنت زبان

درمان خانگی لکنت زبان

به ‌طور کلی درمان خانگی لکنت زبان شامل موارد مختلفی است که هر یک می‌ توانند به ‌صورت مجزا در بهبود این مشکل گفتاری تأثیر داشته باشند 1403/08/15 | 12:50

ارسال نظر

طراحی سایت توسط دودکو طراحی سایت دود