طبق تحقیقات در بیماران گفتار درمانی , تمرین گفتار درمانی در بزرگسالان امری ذاتی نیست و باید با تمرین آنها را به رشد رساند . این تغییرات در بلند مدت با مهارت های حرکتی , گفتاری , که تکرار شونده هستند به وجود می آید . تکرار یا تمرین یک الگوی حرکتی در امر گفتار درمانی بسیار موثر است . تاثیرات تمرین , فقط از طریق مدت واکنش و دقت ارزیابی میشود و نتیجه تمرینات به طور مستقیم قابل مشاهده نیست , بلکه با متغیر های تعمیم آموزش دیده شده به تکلیفی جدید به همراه مدتی استراحت قابل مقایسه است .
در مطالعات اخیر , تمرین گفتار درمانی بزرگسالان در حرکات گفتاری و غیر گفتاری , در بزرگسالانی که مشکل لکنت دارند , با افرادی که روان گفتارند , کندتر است . این اختلاف ها در طولانی مدت نشان میدهد , که لکنت ناشی از یک ایراد عمومی در کنترل حرکتی است و خاص کفتار نیست . مطالعاتی که در بالا عنوان شد , بزرگسالانی که دارای لکنت هستند , در مقیاس با روان گفتار ها , اشتباهات بیشتر و مدت زمان واکنش زیادتری با تمرین دارند .
بیشترین برنامه ها در بزرگسالانی که مبتلا به لکنت هستند , آموزش روش جدید صحبت کردن است . با این روش بیماران تشویق میشوند , تا الگوهای مدرن حرکتی , گفتاری را تمرین کنند و به سطح بالایی از مهارت برسند . تنها راه موفقیت این بیماران , توانایی یادگیری این الگو ها می باشد .
در جمع بندی تحقیقات و مطالعات بالا , تمرین گفتار درمانی در بزرگسالانی که دارای لکنت هستند باعث بهبود دقت و زمان واکنش آنها میشود , اما نسبت به افراد معمولی کمی تفاوت دارد .
این موضوع بر حسب فرضیه مهارت گفتار درمانی حرکتی , گفتاری میتواند بیان کننده کاستی در یادگیری حرکتی باشد .
کلینیک گفتار درمانی نسیم با سالها سابقه در زمینه رفع لکنت , بلع , دیس آرتری و آفازی در خدمت شما عزیزان می باشد .
طراحی سایت و سئو توسط دود